Noutăți

10 băuturi fine pe care să le încerci anul acesta

În fiecare an există apariții remarcabile în ceea ce privesc băuturile de lux, chiar și pe piața de alcool mid-range. Nu trebuie să fii un fin cunoscător pentru a aprecia ce este cu adevărat spectaculos în materie de gust. Mai ales când ai soluții pentru transport și transfer personal, știi că poți să consumi o băutură tare la sfârșitul zilei, iar șoferul tău te va aștepta să te ducă acasă în siguranță. 

Așa că, fie că ai de făcut un cadou deosebit unei persoane importante sau ai posibilitatea de a-ți achiziționa un whisky pe care nu-l bei în fiecare zi, iată care sunt recomandările specialiștilor în 2018:

Glenmorangie Grand Vintage Malt 1990

Din distileriile scoțiene de prestigiu, colecția Bond House No. 1, acest single malt a fost produs în cele din urmă, în ciuda uneia dintre cele mai grele recolte de orz din toate timpurile.

John Walker Mastery of Oak

Această colecție privată de la gigantul scoțian e atât de exclusivistă încât nu folosește denumirea de Johnnie Walker, ci de John. Este creată din whisky-uri maturate mai bine de 10 ani în butoaie de stejar american.

Mulholland Distilling American Whisky

Un whisky din L.A. i s-a părut și lui Walton Goggins o idee genială. Vedeta din Hateful Eight a semnat un parteneriat cu acest brand nou, creând o esență greu de uitat, într-o sticlă superbă.

Bond & Lillard

Primul exemplar din colecția Whiskey Baron e un omagiu adus companiilor și oamenilor care au ajutat industria bourbon să se dezvolte și să devină ceea ce iubim atât de mult astăzi. Tradiția sa datează din 1869.

Royal Salute 32-year-old Union of the Crowns

Inspirat de la Regele James al VI-lea, care a unit pentru prima dată, în 1603, regatele Angliei, Scoției și Irlandei, această băutură are în componență whisky-uri de cel puțin 32 de ani, dintre care unele nu se mai produc.

Hyde No. 2 President’s Cask

Deodată cu St. Patrick’s Day, sărbătoare de importanță națională în Irlanda, s-a lansat acest single malt. Semnat Hibernia Distillers și denumit după Douglas Hyde, președinte al Irlandei între 1938 și 1945, acest whisky se anunță unul deosebit.

Compass Box 3 year-old Deluxe

Este compus din 1% whisky cu vârsta de 3 ani din Brora, Scoția, 90% din whisky maturat pe o perioadă de timp nedefinită și 9% whisky distilat în insula Skye.

Old Ripy

Acest sortiment comemorează bourbonul făcut de imigrantul irlandez James Ripy în Lawrenceburg. Este o combinație între un Kentucky Straight Bourbon de 8 ani, cu whiskyuri de 12 ani sau mai puțin.

Bruichladdich Port Charlotte 2007 CC:01

Single malt-uri turboase cu miros și aromă de fum sunt marcă înregistrată a distileriei din Islay, maturate la malul mării, în butoaie de cognac, pentru o savoare și mai intensă.

The Hillhaven Lodge

Regizorul filmului Rush Hour se pare că are încă o pasiune: whisky-ul. Denumit după casa lui din Beverly Hills, loc legendar de petreceri, acest whisky combină tipuri americane, reușind să fie o varietate mai ușoară decât cele consacrate.

Știi că poți savura băutura preferată atunci când conduce altcineva pentru tine. Rezervă o călătorie cu șoferul tău personal aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *