Noutăți

14 ani de excelență

De la pasiune la prestigiu

De fiecare dată când privim în urmă, recunoscători pentru toți anii pe care i-am sărbătorit împreună, constatăm cu bucurie și mândrie că valorile care au dus la înființarea companiei noastre au rămas aceleași. Perseverența este cel mai puternic atu al nostru.

Astăzi sărbătorim 14 ani de parteneriat cu oamenii care au încredere în noi. 14 ani în care ținta noastră a fost și a rămas excelența, oferind cele mai bune soluții de transport persoane în condiții de siguranță și confort. Am format o echipă din oameni cu aceeași viziune și pasiune, mereu flexibili și adaptabili nevoilor celor pe care îi deservim. Siguri pe profesionalismul nostru, dar fără să știm la început încotro ne îndreptăm, ne-au ținut împreună principiile pe care le împărtășim și calitatea serviciilor nostre.

 

14 ani de promisiuni respectate

Am strâns mâna celor care ne-au devenit mai apoi parteneri, pentru că le-am demonstrat în toți acești ani de activitate că ne respectăm cu rigurozitate promisiunea.

Promisiunile Shuttle Choice sunt exigență în calitate, profesionalism și punctualitate, adaptabilitate la nevoile de schimbare ale clienților noștri, diversitate, condiții de confort la standarde înalte, fiind conectați la tehnologia de ultimă generație, astfel încât clienților noștri să nu le lipsească nimic. Flexibilitatea și adaptabilitatea noastră constau în a ține mereu cont de sugestiile colaboratorilor noștri, căutând mereu să perfecționăm calitatea serviciilor și să creștem confortul și condițiile pe care le oferim celor care aleg să călătorească în mașinile noastre.

Le mulțumim că au avut încredere în noi partenerilor noștri de la Delphi, DM, KSS, TRW, Heraeus, Telekom și mulți alții.

Suntem mândri de identitatea noastră, bucuroși să lucrăm împreună cu și pentru clienții noștri și să creăm în jurul nostru o atmosferă plăcută, susținută de profesionalism, încredere reciprocă, siguranță și sustenabilitate.

 

 

Pe scurt, despre noi

Suntem o echipă bazată pe încredere și stimă reciprocă, oameni tineri cu idei și principii comune. Scopul nostru este de a oferi servicii de calitate premium, căutând mereu să ne autodepășim și să devenim tot mai buni în ceea ce facem. Misiunea noastră a fost și rămâne aceea de a depăși mereu așteptările clienților prin dedicare și pasiune și prin plăcerea de a colabora. Ne dorim să devenim cel mai de încredere partener al clienților și colaboratorilor noștri, iar valorile noastre sunt mereu aceleași: pe scurt, servicii complete și competente, având cel mai bun raport dintre cost, calitate și rezultate.

Așteptăm cu drag să devenim și partenerul tău. Contactează-ne aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *