Fără categorie

Cel puțin 3 motive să mergi cu Shuttle Choice vara aceasta

An de an ne bucurăm de cea mai așteptată perioadă: concediul. Fie că este vorba de o minivacanță, un festival ori un sejur în toată regula, ai o mulțime de motive să ne alegi pe noi să te ducem la destinație. Iată câteva dintre acestea:

Te ducem la Untold

Unul dintre cele mai mare festivaluri din România adună anual sute de mii de oameni într-o petrecere continuă, timp de 4 zile. Aflat la cea de-a 4-a ediție, Untold unește giganți din lumea muzicală oferind publicului câte puțin din fiecare gen muzical pe care abia așteaptă să îl savureze live.

Dacă ți-ai luat bilet la cel mai așteptat festival al anului din România, nu-ți mai face probleme de transport. Te ducem pe tine și prietenii tăi la destinație astfel încât să nu ratați nici un moment de distracție!

Te ducem la mare

Sezonul estival e în toi, iar la mare încă mai sunt locuri. Turiștii de pretutindeni vor cu orice preț să ajungă pe litoralul românesc. Sau pe cel din peninsula Italiei, Croației ori alte locuri pe care soarele a pus stăpânire. Dacă te pregătești pentru cea mai frumoasă perioadă din an și te-ai apucat de bagaje, nu mai ai nevoie de o preocupare în plus.

De problema transportului ne ocupăm noi.

Te ducem în alte destinații de vacanță

Dacă nu ai în plan să mergi la nici un festival și preferi muntele sau vizita într-un oraș sau o destinație ferită de forfota prea multor turiști, relaxează-te și imaginează-ți că ești deja acolo. Asta deoarece transportul va fi atât de confortabil și relaxant încât tu să fii lipsit de grija șofatului și de responsabilitatea atenției la volan.

Familia ta va fi la fel de relaxată ca și tine iar drumul va fi o plăcere. Ne ocupăm noi de dus-întors. Contactează-ne aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *