Servicii

5 motive să-i cumperi un bilet la concert, cadou de Crăciun

Dacă ai trăit vreodată experiența unui concert live, știi deja că acea energie e greu de găsit în altă parte. Mai ales când formația sau artistul pe care îl asculți și vezi este preferatul tău. Fie că sunt interpreți locali pe care-i iubești ori artiști de talie internațională, concertele îți dau o stare de bine care te va urmări chiar și după ce s-a terminat. De aceea considerăm că un bilet la concert este întotdeauna o idee excelentă de cadou și îți dăm toate motivele pentru care să o iei în considerare. Dacă vrei să însoțești persoana respectivă sau doar să îi oferi ocazia unei experiențe de neuitat pe care să o petreacă singur sau cu altcineva, indiferent de situație, surpriza este plăcută pentru cel puțin unul dintre voi.

  1. Cumperi online, fără efort
  2. Nu oferi doar o surpriză, ci și o amintire 
  3. Oferi ocazia de relaxare 
  4. Vizitezi un oraș 
  5. Transportul ți-l asigurăm noi

Cumperi online, fără efort – Gândește-te cât de neplăcută e goana după cadouri într-o perioadă aglomerată. Dacă poți să o eviți, de ce să nu o faci? Dacă te hotărăști să cumperi un bilet la un concert sau un festival, o poți face online, în 5 minute, iar biletul îl primești pe e-mail. Dacă nu ajunge fizic la tine în poștă până de Crăciun, ai mereu dovada plății și biletul virtual, pe care îl poți printa și pune sub brad.

Nu oferi doar o surpriză, ci și o amintire – Să faci pe cineva fericit e o bucurie și pentru cel care dăruiește. Așa că, dacă ai auzit că artistul preferat al persoanei dragi urmează să țină un spectacol undeva în apropiere (sau, nu neapărat), nu mai sta pe gânduri! Un show încârcat de atmosfera atent elaborată, jocul de lumini, de anticipația dinainte, de playlistul lung cu cele mai îndrăgite melodii, de trăirea emoțiilor alături de alți fani înfocați, fredonarea versurilor în grup și toate acele amintiri și senzații pe care doar un concert ți le poate oferi, sunt motivul perfect să faci pe cineva cu adevărat fericit!

Oferi ocazia de relaxare – Fie că îți oferi ție sau altcuiva această plăcere, atunci când te afli în fața unei scene și aștepți să auzi melodiile preferate, te relaxezi în totalitate. Uiți de orice altceva, de responsabilități, de facturi și, cu siguranță, și de neplăceri. Iar cel mai frumos lucru este că această senzație te urmărește încă mult timp după ce show-ul s-a terminat.

Vizitezi un oraș – Un concert poate însemna și un city break. Poți vizita un oraș nou sau, dacă ai mai fost, te întorci cu plăcere când știi că poți evada din orașul tău și din rutina de zi cu zi. Planifici toate detaliile unei mici călătorii care vin însoțite de anticipația excursiei și de bucuria de a face un lucru inedit. Iar pentru că este o excursie de câteva zile, nici nu ai nevoie de foarte mulți bani.

Ai transportul asigurat – Belgrad, Sofia, Budapesta, Viena, Munchen, Atena sau Berlin – iată câteva locuri relativ aproape de România în care artiștii țin concerte frecvent. Jobul nostru este să te ducem la destinație și să te aducem înapoi, dacă dorești. Așa că, dacă decizi să oferi acest cadou cuiva, nu uita că ai mereu cea mai elegantă și sigură opțiune de transport la îndemâna ta. Ne găsești la un telefon sau un email distanță, chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *