Fără categorie

5 motive pentru a alege transfer privat

Ai de participat la întâlniri de afaceri, de călătorit singur sau cu familia, sau poate trebuie să preiei partenerii ai companiei la care lucrezi. Sunt deja destule motive să lași grija transferului privat în mâinile altcuiva. Shuttle Choice te duce la destinație, ca tu să te odihnești liniștit. Iată 5 motive în plus pentru a alege transfer privat:   

Poți sărbători liniștit, fără a fi nevoit să conduci până acasă

Primul motiv este siguranța ta – poți consuma alcool fără a avea responsabilitatea șofatului. Dacă participi la o petrecere, un simpozion sau o întâlnire de afaceri, savurezi o băutură fină, fără repercusiuni.

Te relaxezi

Atunci când contractezi serviciile unui șofer profesionist nu mai trebuie să înfrunți disconfortul unei călătorii lungi și anevoioase. Ai la dispoziție tot spațiul necesar pentru tine, dar și pentru bagaje. Călătorești civilizat și în siguranță și te poți bucura de micile plăceri.

Călătorești alături de partenerii tăi

Ai opțiunea de a face orice drum împreună cu partenerii tăi, fie că este vorba despre o delegație sau o călătorie în scop personal. Flota noastră dispune de mașini care acomodează până la 8 pasageri, așa că ia-i cu tine! Fie că pleci cu familia la aeroport, în concediu, ori aștepți invitați din partea companiei, mergi însoțit, în condiții de maxim confort pentru toți pasagerii.

Altcineva e preocupat de trafic

Când angajezi un șofer personal de la Shuttle Choice uiți de grija responsabilității în trafic și te relaxezi, iar între timp, șoferul tău se preocupă de trafic.  

Parcarea nu mai este o problemă

Găsirea locului de parcare poate fi un motiv de a întârzia la o întâlnire și chiar îți poate strica seara, mai ales dacă nici vremea nu te ajută și trebuie să scapi de ploaie. Angajează o persoană specializată pentru acest serviciu și scapi de neplăceri!

De ce Shuttle Choice este un serviciu superior

Shuttle Choice este la dispoziția ta cu un șofer elegant, manierat, bun cunoscător al drumului pe care urmează să îl parcurgi și vorbitor de cel puțin o limbă străină. Dacă avionul tău a avut întârziere sau trebuie să te oprești pe drum, personalul nostru este la dispoziția ta atât cât e nevoie, fără nici un cost adițional.

 

Când ai nevoie de serviciile noastre, lasă-ne un mesaj pe site cu numărul tău de telefon, și te sunăm noi. Poți să ne scrii și aici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *