Noutăți

A 2-a oară parteneri la Senpetarska RakijaDa

Săptămâna trecută a avut loc cea de-a 8-a ediție a unuia dintre cele mai iubite festivaluri multiculturale din partea de vest a țării. La Senpetarska RakijaDa se celebrează an de an lunga istorie care ne leagă de poporul din Serbia, festival care are loc în localitatea Sânpetru Mare.

Am avut bucuria și onoarea de a participa pentru a 2-a oară în calitate de parteneri la acest eveniment, care nu întâmplător este unul dintre evenimentele noastre preferate. În toiul sezonului cald, cu ocazia acestui festival, se sărbătorește rachiul, care trebuie neapărat să fie de prune. Celui mai bun rachiu i se acordă, de fiecare dată, un premiu special. La eveniment au loc diverse activități antrenante și amuzante pentru participanți.

Invitatul special al serii de 11 august a fost nimeni altul decât Miroslav Ilić, un monstru sacru al muzicii folk sârbești.

Suntem mândri că interpretul a ales să își facă apariția chiar până în fața scenei într-o mașină din flota Shuttle Choice, condusă de unul dintre șoferii noștri. Mai departe vom lăsa imaginile să vorbească. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *