Noutăți

ABC La Aeroport 2017

ABC La Aeroport este cel mai important eveniment de muzică electronică din istoria orașului Arad, iar anul acesta suntem onorați să fim parteneri al acestui festival. Pe parcursul a două zile, anume 15 și 16 septembrie, artiști români cât și internaționali vor urca pe scenele festivalului și vor face atmosferă într-o locație inedită: Aeroportul Internațional Arad.

Printre artiști se află nume sonore precum B.U.G. Mafia, Subcarpați, Paraziții, Zdob și Zbud, Alternosfera, Joey Daniel, S.P.Y, Bella Sarris, DJ Shiver, Dub Motion și mulți alții. Scenele sunt, după cum urmează: Main Stage, Techno Stage, DnB (Drum ‘n’ Bass) Stage, Silent Disco și VIP Stage.

Dacă îți dorești să ajungi la acest festival în stil grandios, cu o mașină premium condusă de un șofer prudent și experimentat, Shuttle Choice îți stă la dispoziție. Poți rezerva mașina dorită pentru un transfer privat premium dus-întors către festival la orele alese de tine. Șoferul nostru te va aștepta și va fi pregătit întotdeauna să te conducă la toate destinațiile dorite de tine.

Datorită flexibilității specifice Shuttle Choice, ai opțiunea de a alege un șofer și o mașină pe întreaga durată a celor două zile de festival și, astfel, să poți vizita toate locațiile de interes din oraș sau poți alege doar transferul propriu-zis de la adresa ta până la festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *