Fără categorie

Ce a înseamnat pentru Shuttle Choice Timișoara Fashion Week, ediția a-2-a

S-a terminat cea de-a doua ediție a Timișoara Fashion Week.

Evenimentul a adus în prim-plan 32 de designeri care și-au prezentat colecțiile, nu doar dintre cei consacrați, ci și persoane aflate la început de drum în cariera fashion.

Printre celebritățile care au atras un număr mare de oameni la Timișoara Fashion Week s-au numărat și Cosmina Păsărin, Raluca Bădulescu, dar și hair stylist-ul Tourette Laurent, cunoscutul make-up artist Mirela Vescan, modelul Cristina Mogaja și alte personalități, care au ales Shuttle Choice pentru a-și face apariția la eveniment.

Invitații și toți participanții s-au simțit foarte bine. Echipa Shuttle Choice, în calitate de partener, acordă importanță majoră unui eveniment de asemenea anvergură.

Ne mândrim cu faptul că ne preocupă calitatea serviciilor pe care le oferim, și căutăm mereu să îmbunătățim condițiile. Cu ocazia unui astfel de eveniment, acest aspect esențial nu trece neobservat, iar când ne motivează un scop important, rezultatele depășesc așteptările. Fotografiile de mai jos vor reda mai fidel atmosfera evenimentului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *