Servicii

Ce să faci când ai consumat alcool dar trebuie să ajungi acasă

Mulți oameni aleg să conducă ei înșiși, chiar dacă au consumat alcool în prealabil. Au mai făcut-o de atâtea ori, și nimeni nu a pățit nimic. Din păcate, chiar dacă s-a întâmplat o dată și ai fost în siguranță, nu ai garanția că nu vei păți nimic a doua oară.

 

De ce să îți asumi riscuri, când există soluții profesionale de transport?

Alcoolul te afectează într-un mod care îți schimbă judecata, percepția asupra dimensiunilor și spațialității, precum și abilitățile motrice vitale necesare pentru a conduce în condiții de siguranță. Astfel, când ești sub influența alcoolului, ți se pare că șofezi perfect normal, când de fapt nu e deloc așa.

Nimic nu este mai important decât siguranța ta, a celor din jur, și statutul tău social. Poți să-ți faci rău prin simplul fapt că se efectuează un control de rutină și ai fost prins băut la volan. Te alegi cu o amendă mare sau rămâi fără carnet când știi foarte bine cât îți este de important și câtă nevoie ai de mașină.

 

Siguranța ta înainte de toate

Apelează din timp la șoferul tău personal și știi că ajungi acasă în siguranță, cu servicii de transport personal pe care te poți baza oricând. Orice planuri ai avea, personalul Shuttle Choice te așteaptă la destinație pentru a te conduce acolo unde trebuie să mergi. Cu o flotă impresionantă de mașini dintre care o poți alege pe cea potrivită nevoilor tale, ne-am gândit la toate soluțiile posibile de transport personal, dar și de grup. Contactează-ne din timp și discută itinerariul și programul pe care îl vei avea, iar șoferul tău va fi acolo pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *