Fără categorie

Cel mai ușor mod de a contracta serviciile noastre

Servicii de transfer aeroport, direct din aeroport

De curând am deschis cel mai nou birou Shuttle Choice în incinta aeroportului Traian Vuia, Timișoara. Suntem bucuroși să fim de acum și mai accesibili clienților noștri, cu minim de efort.

Aceleași servicii premium pe care le cunoști deja sunt și mai la îndemâna ta: transfer personal, transfer business, transfer aeroport și transfer grup sunt la un pas de tine, astfel încât să-ți continui călătorie.

Orarul de funcționare al Shuttle Choice din incinta aeroportului este corelat cu cel al zborurilor, însă prin intermediul dispeceratului telefonic, suntem de găsit non-stop.

Poți rezerva o mașină chiar și atunci când ai coborât din avion, însă, pentru că nu putem garanta disponibilitatea mașinilor și a șoferilor pe loc, îți recomandăm să faci o rezervare în prealabil. Pentru rezervarea pe loc nu se percepe nici un fel de taxă suplimentară, tarifele rămânând aceleași ca și în cazul efectuării unei rezervări.

Toți angajații noștri de la dispecerat, șoferii și restul membrilor echipei AWR sunt vorbitori de limba engleză, unii fiind fluenți chiar și în sârbă, maghiară sau italiană. Poți plăti prin orice metodă, cea mai convenabilă pentru tine, atât la șofer, cât și la birou, în RON sau în monedă europeană.

În continuare poți rezerva serviciile de transfer Shuttle Choice fie prin intermediul paginii web, pe https://shuttlechoice.ro/, fie la telefon +40 737 77 44 33 ori pe adresa de e-mail info@awr.ro. Poți, de asemenea, să intri pe site, ne lași numărul tău de telefon, și te sunăm noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *