Beneficii, Idei Shuttle Choice, Noutăți, Servicii

Cum ne implicăm în a obține un oraș european adevărat

În ultimii ani, Timișoara se află în continuă dezvoltare datorită proiectului Capitală Culturală 2021.

Acest obiectiv a atras după sine o serie de investiții care ajută orașul nostru să se extindă, oferind soluțiile și infrastructura unui oraș european. Datorită titlului Timișoara – Capitală Culturală 2021 s-au demarat lucrări importante de îmbunătățire a aspectului și a calității vieții timișorenilor și nu numai.

Urbea s-a extins în extremitatea nordică prin numeroasele cartiere și construcții civile impunătoare. Același lucru se întâmplă în zonele considerate rezidențiale, unde construcțiile sunt în plină desfășurare – vile, blocuri de locuințe, hipermarketuri, sedii de firmă și diverse utilități.

Nu în ultimul rând, în orașul de pe Bega a crescut considerabil numărul de turiști în ultimii ani. Investitorii au luat acest fapt în considerare și au oferit soluții pentru ca Timișoara să ofere un grad de confort ridicat turiștilor. S-a dezvoltat și industria hotelieră prin deschiderea unor hoteluri și pensiuni. Fie că este vorba de branduri și lanțuri hoteliere cunoscute sau businessuri locale, turiștii care vizitează această parte a țării au parte de cele mai bune servicii în domeniu.

Creșterea fluxului de oameni care tranzitează sau vizitează Timișoara se reflectă și în necesitatea extinderii aeroportului. Un număr tot mai mare de zboruri au ca punct de plecare sau de sosire aeroportul Traian Vuia, acesta devenind unul dintre cele mai frecventate și importante din țarp.

Și noi, cei de la Shuttle Choice, ne implicăm activ în creșterea calității serviciilor pe care le oferim turiștilor. Urmărim constant să îmbunătățim soluțiile noastre de transfer premium. Pe această cale, turiștii care apelează la Shuttle Choice să își dorească să aibă parte de o ședere plăcută în oraș, oricât de scurtă sau de lungă este aceasta, și să își dorească să revină în Timișoara cu bucurie.

Datoria noastră este de a oferi servicii premium și de a ridica standardele de exigență ale serviciilor prestate. Aceasta este misiunea noastră și, în egală măsură, a partenerilor noștri și a tuturor furnizorilor de servicii care doresc să contribuie la îmbunătățirea și stimularea aspectului turistic în Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *