Servicii

De ce e mai convenabil pentru clienții business să aleagă transfer privat

Dacă ai nevoie de transport în condiții premium, apelează la profesioniști! 

Fie că ai de efectuat o călătorie, sau doar de făcut aranjamentele necesare pentru un client, serviciile de transfer cu șofer personal sunt cea mai bună opțiune pentru clienții business. Sigur, poți alege transport în comun cu șofer sau servicii de taxi, dar iată câteva motive pentru care recomandăm clienților să opteze pentru Shuttle Choice:

  • Șoferi profesioniști și mașini confortabile

Cel mai evident dintre motive este calitatea serviciilor. Tu sau clientul tău veți călători în mașini care aparțin unor clase variate, fără să se abată de la cele mai înalte norme de calitate, confort, spațialitate și chiar lux, conduse de șoferi amabili, bine pregătiți și profesioniști. Ei vor prelua și mânui cu grijă toate bagajele și îți vor asigura confortul. Între timp, tu vei putea să te ocupi în liniște de planificarea detaliilor de afaceri, să trimiți emailuri și orice altceva, în condiții de maximă intimitate.

  • Preluarea și coborârea clientului în locații stabilite, în condiții sigure

Punctualitatea este unul dintre punctele forte ale companiei noastre și a celor care oferă transfer privat. Vei ajunge la timp la aeroport, hotel, punctul de întâlnire de afaceri stabilit și orice altă locație în care trebuie să ajungi. Șoferul te așteaptă oricât e nevoie, chiar și în situațiile în care avionul a avut întârziere sau întâlnirea a durat mai mult decât s-a estimat.

Când ai un avion de prins e important să știi că te poți baza pe altcineva care să te ajute cu unele responsabilități, cum ar fi bagajele, timpul de așteptare și chiar să te scutească de unele dintre ele, cum ar fi locul de parcare sau achitarea taxei de staționare în aeroport.

  • Siguranța transportului și eficiența timpului investit

Oamenii care călătoresc în interes de serviciu au, de obicei, un orar foarte încărcat. Rezervarea serviciilor de transfer și transport privat este doar la un telefon distanță. Astfel, timpul dedicat acestui proces se eficientizează la maximum, evitând situațiile neplăcute precum consultarea aplicațiilor, trimiterea mesajelor, schimbarea itinerariilor sau a destinațiilor. De asemenea, nu există riscul unor șoferi neexperimentați, care nu cunosc șoselele și așteaptă indicații.

  • Companiile fac o impresie bună

Lasând la o parte argumentele care țin de confort, avantaj și încredere, businessurile care contractează șofer privat pentru clienții și angajații lor respectă promisiunea de a fi profesioniști. Acest detaliu contează enorm atunci când intră în contact cu clienți, viitori angajați, personal de conducere și alții. Faptul că se preocupă de confortul și siguranța delegaților spune cele mai multe cuvinte de laudă despre o companie.

Alege Shuttle Choice. Rezervă aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *