Noutăți

De ce să alegi transport personal

Nu există un mod mai plăcut de a călători decât cu șoferul tău personal. Te bucuri de tot confortul și știi că te poți baza în orice moment pe serviciile de calitate, iar cel mai important lucru: ai parte de siguranță.

Indiferent care sunt nevoile pe care le ai, serviciile de transport personal sunt efectuate rapid și în condiții excelente de către șoferii Shuttle Choice. Dacă vrei să ajungi la o destinație sau ai ajuns deja și ai nevoie de servicii de transport personal, nu e nevoie decât să pui bagajele în port-bagaj și să te relaxezi. Șoferul tău se va ocupa de tot ce ai nevoie ca să-ți fie călătoria cât mai plăcută.

În cazul în care destinația ta este Timișoara, personalul din partea Shuttle Choice te va ajuta cu sugestii despre puncte importante pe care trebuie să le vizitezi, informații utile despre oraș și posibilitățile pe care le ai aici de a-ți petrece timpul. Șoferii sunt instruiți și vorbesc limba engleză, astfel încât, dacă ai un partener de drum care nu vorbește limba română, sau dacă angajezi Shuttle Choice pentru o persoană din străinătate, conversația nu va fi o problemă și călătoria va fi o plăcere.

 

Călătorești de la A la B cu șoferul personal

Flota noastră e pregătită pentru orice tip de nevoi și cerințe, iar mașinile de care dispunem sunt pregătite pentru orice buget. De la Skoda Superb, Mercedes V-250 AVG/E, Mercedes GLE 350, Renault Trafic, până la noul Mercedes C Class, toate autoturismele noastre sunt alese special pentru a îndeplini nevoile celor care aleg să călătorească împreună cu noi.

Există situații speciale în care e nevoie de un tip special de transport. Șoferii Shuttle Choice sunt la un telefon distanță pentru cei care preferă să aibă servicii private la îndemână.

Rezervă aici transferul sau transportul tău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *