Idei Shuttle Choice, Servicii

De ce să vizitezi Budapesta iarna

Sărbătorile au trecut, dar cheful de vacanță a rămas. Din fericire, dacă locuiești în Timișoara te afli în apropierea unor orașe importante și pline de oportunități de relaxare, shopping și nu numai. Unul dintre preferatele noastre și al clienților Shuttle Choice, care optează adesea pentru transfer persoane Budapesta, este capitala Ungariei. Iată câteva motive pentru care este o idee bună să o vizitezi pe timpul iernii:

1. Te poți relaxa la piscină sau spa

Cunoscută pentru băi și centre termale, cum sunt Gellért și Széchenyi, Budapesta oferă multe oportunități pentru acest tip de agrement. Iar dacă vrei ceva mai intim, alege Veli Bej, băile secrete.

2. Vezi un spectacol de balet sau operă

Spărgătorul de nuci e una dintre piesele preferate de public. Poți vedea acest spectacol la Opera de Stat sau Teatrul Erkel. Aici poți afla mai multe detalii despre bilete și reprezentații.

3. Gustă din mâncarea și dulciurile tradiționale

În preajma sărbătorilor și chiar și după ai cele mai multe oportunități de a experimenta din bucătăria maghiară, așa cum nu o știi. Popor celebru pentru specialitățile culinare, te așteaptă să deguști bunătăți precum: ciorba pescarului, salată de cartofi cu oțet, varză umplută, baigli, carne de porc sau cârnați și supă de linte.

4. Patinează într-un ținut de poveste

Un parc minunat înconjurat de un castel medieval e locul perfect unde să patinezi ca într-un desen animat Disney. În Budapesta poți face acest lucru printre localnici, care adoră să patineze pe timpul iernii. Nu rata acestă șansă!

5. Încearcă vinul fiert

Iarna fără vin fiert nu merge – ce bine că vecinii noștri se pricep de minune și că sunt atât de aproape încât merită să îți aduni câțiva prieteni și să dați o fugă să ciocniți un pahar de vin!

6. Agrement de iarnă

Dealul Buda oferă posibilități de agrement pe timp de iarnă. Încearcă Normafa, de unde nu doar că poți vedea o panoramă spectaculoasă a orașului, ci și ski, sanie și cel mai bun strudel din Budapesta.

7. Adăpostește-te la căldură în minunatele cafenele

Cafenelele din Budapesta îți dau o idee despre cum era la începutul secolului XX – epoca de aur a Budapestei. În timp ce savurezi o delicioasă cafea, trăiești puțin din istoria acelor vremuri, mai ales că unele dintre acele localuri datează chiar din secolul XIX! Scapă de frig cu o delicioasă cafea și prăjituri asortate!

8. Bucură-te de grădinile acoperite

Cu siguranță ai auzit de kerts, pub-urile de la ruinele din Budapesta. Aici, atmosfera este boemă și relaxată, iar designul este un mix de vechi și nou – iar toată lumea pare să se simtă excelent! Iar partea cea mai frumoasă este că aceste grădini sunt acoperite iarna și deschide publicului.

9. Relaxează-te și călătorește liniștit cu Shuttle Choice

Weekend, city break sau vacanță prelungită, oricând alegi să călătorești, ai transportul asigurat de Shuttle Choice în condiții premium. Fie că mergi singur, cu familia sau cu prietenii, poți opta pentru una dintre mașinile noastre 3+1 sau 7+1, cu loc de bagaje la discreție, dar și loc de relaxare. Astfel, chiar dacă vreți doar să luați prânzul, să vedeți un balet sau un concert, ori să petreceți mai mult timp, la Budapesta vă ducem noi cu drag și în siguranță.

Vezi flota noastră și alege o mașină aici >> 

Ia legătura cu noi aici >>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *