Servicii

Facilități la plată: servicii utile și optimizate

Când am conceput brandul Shuttle Choice nu am avut în minte doar ideea de a oferi un serviciu premium, care să însemne numai confort și condiții optime de călătorie. 
Ne-am dorit să creăm un serviciu care să faciliteze întreg procesul de transfer, de la procedura de comandă până la modalitatea de plată. Ne-am concentrat atenția asupra fiecărui detaliu pentru a ridica standardele serviciilor de transfer Shuttle Choice la rangul celor mai înalte exigențe. 
Mașinile din flota Shuttle Choice sunt din clase diferite, fiecare cu un set de avantaje în funcție de dorințele clienților noștri. Ca spațialitate și grad de confort, mașinile asigură relaxarea clientului pe distanțe scurte sau lungi. Flota noastră are ca nivel standard un vehicul dintr-o gamă de top: Skoda Superb. Standardul Shuttle Choice este nivelul de top al companiilor de profil. 
De asemenea, am ales mașini sigure și fiabile, iar flota este periodic reînnoită, astfel încât fiecare model să nu aibă mai mult de 18 luni vechime. 
Însă nu am uitat nici de celelalte facilități care fac ca un serviciu să fie considerat cu adevărat premium: ușurința folosirii serviciilor Shuttle Choice. 
Atunci când ai de efectuat un transfer, nu ai întotdeauna timp să pui la punct toate detaliile, iar fiecare problemă rezolvată e un avantaj pentru tine. Shuttle Choice îți facilitează sistemul de plată prin opțiuni care te avantajează: 
  • Poți plăti direct în autoturism, cash sau prin card. Mașinile sunt dotate cu POS care admite VISA și Mastercard. Clienții vor primi bonul fiscal pe loc și ulterior factura în format electronic. Vehiculele sunt dotate cu toate sistemele de efectuare plăți și încasări. 
  • Poți achita prin transfer bancar
  • Se poate întocmi un contract corporate cu plata la termen
  • Condițiile pentru serviciile prestate în mediul corporate se pot negocia în funcție de volum
  • Termenele de plată sunt flexibile

Îți stăm la dispoziție pentru orice informații legate de serviciile noastre, iar pentru a efectua o comandă, te rugăm să ni te adresezi prin una dintre următoarele metode:

email la adresa: info@awr.ro
Telefon: 0737 774 433

Ne comunici numărul de telefon și te sunăm noi. Poți face acest lucru în secțiunea special dedicată pe site, prin formularul de contact sau prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *