Noutăți, Servicii

Hotel Del Corso | Shuttle Choice – Un nou parteneriat premium

Am strâns mâna cu încredere cu un nou partener: Hotel Del Corso Timișoara.

Prestigiosul brand timișorean Del Corso s-a extins în domeniul hotelier, ridicând cel mai nou hotel din orașul de pe Bega. Hotel Del Corso este un proiect interesant, unde eleganța întâlnește confortul, iar clienții hotelului sunt tratați cu profesionalism și prietenie.

Shuttle Choice se alătură cu drag unui parteneriat de prestigiu, urmărind să trateze clienții Del Corso astfel încât să-și dorească să revină în orașul nostru.

Cum a luat naștere acest parteneriat? 

Serviciile oferite de Hotel Del Corso se adresează clienților care se află în oraș fie pentru o scurtă perioadă, fie pentru un sejur. Hotelul de 4 stele, situat la doar 5 minute de centru, oferă oportunitatea de cazare într-o clădire modernă. Dispune de 39 de camere atent amenajate, unde confortul atinge nivelul maxim de exigență, iar designul spune câte o poveste diferită în fiecare ambient. Întregul ambient are un farmec aparte, fiind completat de serviciile care creează noi standarde de profesionalism.

Noi, cei de la Shuttle Choice, ne dorim ca pe această cale să aducem la cunoștința clienților noștri posibilitatea de a alege servicii hoteliere premium, făcându-și șederea în orașul nostru cu atât mai plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *