Știați că?

Importanța cauciucurilor de iarnă

Pregătirea mașinii pentru sezonul rece îți poate consuma foarte mult timp. Deși nu toți își permit să irosească ore prețioase, ar trebui să facă o excepție în astfel de cazuri. În perioada dintre decembrie și februarie, a avea cauciucuri de iarnă poate face diferența dintre o călătorie relaxată și accidente.

Acestea nu numai că oferă o aderență sporită pe drum în general, dar când ai de-a face cu zăpadă sau, mai rău, cu polei, oferă un timp de frânare mai scurt decât cauciucurile obișnuite sau cauciucurile all-season care au început să apară din ce în ce mai des pe piață.

Producătorii de cauciucuri au început să aducă soluții din ce în ce mai eficiente care se adaptează la orice anotimp, însă chiar și aceștia au recunoscut că soluția ideală pentru iarnă sunt cauciucurile speciale pentru acest sezon. Și au dat exact motivul cel mai important: distanța de frânare.

 

Știind toate aceste lucruri și deoarece dorim să-ți oferim toată siguranța posibilă, Shuttle Choice își pregătește întotdeauna mașinile pentru iarnă, de la mentenanță și până la cauciucuri noi, special create pentru iarnă. Așa că dacă nu ești destul de încrezător să conduci la drum lung iarna, poți sta relaxat – ai acum soluția premium pentru transport și transfer cu mașini precum Mercedes, Skoda, Renault și altele.

Rezervă-ți acum transferul premium contactându-ne aici, Facebook sau la numărul de telefon 0737 77 44 33.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *