Noutăți

Noi destinații de pe Aeroportul Timișoara

Shuttle Choice comunică clienților interesați că, din 2019, timișorenii vor putea călătorii către noi destinații, conform conducerii aeroportului Traian Vuia.

Zborurile vor fi operate de compania Wizz Air, o companie maghiară low-cost, familiară deja celor care zboară frecvent. Noile destinații sunt:

  • Billund (Danemarca)
  • Doncaster/Sheffield (Marea Britanie)
  • Nürnberg (Germania)
  • Baden Baden (Germania)

Toate aceste zboruri se voi opera de două ori pe săptămână. De asemenea, tot începând din septembrie, se va suplimenta numărul de zboruri către:

  • Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri)
  • Memmingen (de la 3 zboruri la 5)
  • Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale)

În schimb, va scădea frecvența zborurilor spre Tel Aviv și Bologna, de la 3 la 2 pe săptămână.

Populația din zona de vest a demonstrat un real interes către aceste destinații. Operatorul noilor zboruri a efectuat studii de piață și a evaluat atent situația, împreună cu personalul din conducerea aeroportului, înainte de a lua decizia pe care tocmai au comunicat-o. De asemenea, un factor important în luarea acestei decizii a fost titulatura de Capitală Culturală Europeană acordată orașului Timișoara. Creșterea numărului de curse aeriene și a fluxului de pasageri este dovada unei colaborări foarte bune între clienți și pasageri. Aceste declarații sunt făcute de către directorul aerportului Traian Vuia, la începutul acestui an.

Află toate detaliile despre noile curse pe aerotim.ro

Dacă ai rezervat zborul și mai ai nevoie de transfer, rezervă aici cu Shuttle Choice. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *