Noutăți

Noi zboruri de la și către Aeroportul Timișoara

Programul de iarnă al Aeroportului Internațional din Timișoara ne-a adus două noi destinații, anume Tel Aviv, Israel și Frankfurt-am-Main, Germania. Așadar, din 29 octombrie 2017 până în 24 martie 2018, te vei putea bucura de aceste zboruri directe asigurate de Lufthansa și Wizzair.

Cursa către Frankfurt va fi operată de Lufthansa și va circula zilnic înspre și dinspre cel mai mare nod aerian al Europei pentru curse intercontinentale. Cea către Tel Aviv va fi operată de Wizz Air, cursele având loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Odată cu programul de iarnă, însă, apar frigul și ninsorile, ceea ce înseamnă că este momentul potrivit pentru a apela la un serviciu premium de transport aeroport. Astfel, vei fi confortabil indiferent de condițiile meteo, ajungi la timp pentru zborul tău, iar pentru întoarceri vei ști mereu că șoferul tău te așteaptă indiferent de întârzierea zborului, fără costuri suplimentare.

Astfel, îți asiguri confortul și siguranța atât în drumul spre aeroport cât și la întoarcere, fără să mai fii nevoit să aștepți, să pierzi din timpul tău prețios și fără să te stresezi datorită faptului că nu găsești taxi sau transport în comun.

Pentru toate detaliile, contactează-ne și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *