Fără categorie

Noul orar al Aeroportului Traian Vuia

Activitatea Shuttle Choice se leagă strâns de cea a aeroportului timișorean Traian Vuia.

Pe această cale infromăm cititorii noștri cu privire noile curse aeriene și modificările care vor avea loc începând din această toamnă.

Odată cu trecerea la ora de iarnă, companiile aeriene fac schimbări în orarul de zbor, însă există noutăți și la capitolul curse. Este vorba de ruta Timișoara-București și retur, care va fi suplimentată cu 6 noi zboruri. Dintre acestea, 4 curse vor fi operate de către compania irlandeză Ryanair și două dintre ele, de Tarom.

Au intrat în vigoare în total 44 de curse săptămânale cu destinația București și retur. Ca frecvență, miercurea va fi ziua cu cele mai multe zboruri către și de la București: 8. Sâmbăta și duminica se vor opera câte 5 zboruri pe zi.

Tarom zboară în continuare spre/dinspre Iași, Chișinău și Stuttgart.

Lufthansa oferă curse zilinice spre Frankfurt și Munchen.

Wizz Air operează zboruri cu destinația Bergamo, Londra, Roma, Memmingen, Dortmund, Bologna, Tel Aviv, Valencia, Treviso, Madrid, Paris, Frankfurt Hahn, Barcelona, Bruxelles și Bari.

Ryanair continuă cu București (zboruri noi) și Bergamo.

De asemenea, de pe aeroportul Traian Vuia decolează și aterizează săptămânal și avioane de marfă, însumând 42 de zboruri pe săptămână. Alături de cele 256 (în medie) de curse de pasageri, se creează trafic neașteptat de oameni pe acest aeroport, devenind cel mai popular din vestul țării.

Șoferii Shuttle Choice sunt pregătiți să deservească clienții interesați de aceste zboruri indiferent de ora la care au loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *