fbpx
sidearea-img-1
Servicii premium de transfer persoane cu șofer privat, disponibil 24/7 pentru orice destinație, atât business cât și privat.
poza-lateral

Socializăm pe

Partenerii noștri


Suntem bucuroși să colaborăm cu parteneri de încredere


Punem la dispoziția partenerilor noștri, 24 de ore din 24, servicii de transfer premium. Companii de prestigiu din Timișoara, dar și din alte orașe, ne aleg, de 15 ani. Suntem bucuroși să colaborăm de la egal la egal, unde standardele de profesionalism și calitatea serviciilor nu suferă compromis.

Hotel Perla Timișoara se clasează cu ușurință în topul hotelurilor din Timișoara, datorită experienței din domeniu hotelier de peste 25 de ani.

Rafinamentul celor 31 de spații de cazare și profesionalismul serviciilor impecabile, orientate spre satisfacerea celor mai înalte cerințe alcătuiesc complexul Tresor, o locație aparte, expresie a luxului absolut.

NH Hotel Group SA este un lanț hotelier spaniol cu sediul în Madrid, și cu hoteluri în întreaga lume. NH Hotel Group ocupă locul trei în clasamentul european pentru hoteluri de afaceri.

Situat lângă Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Hotel Boavista Timișoara este amplasat într-o locație privilegiată, care invită la relaxare și destindere la doar 1,5 km de centrul orașului.

Hotel Del Corso este un hotel de 4 stele, situat la doar 5 minute de centrul orașului. Fie că vă aflați în Timișoara într-o călătorie de afaceri, sau pentru a vizita Timișoara, este locul ideal de cazare.

Continental este o companie cu peste 240.000 de angajați în 60 de țări, care transformă zilnic pentru clienți și utilizatori, cu prestigiu în domeniul automotive.

TRW Automotive este o companie producătoare de componente auto cu peste 63.000 de angajați în 28 de țări, producând componente pentru VW, Renault BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover.

TRIGO oferă soluții de calitate, de la acțiuni corective la măsuri preventive, pentru a evita eventualele neconformități de calitate în timpul proceselor de fabricație și pentru a menține producția fără probleme în industria de transport auto.

SYSMEC este o companie din industria de tăiere a metalelor, mecanică și produce piesele de producție și ansamblurile din zona de mijloc. Din 2003, Sysmec a furnizat clienți de succes în Elveția, Germania și România.

Condusă de spiritul de inovație, Nokia sunt hotărâți să conecteze lumea prin colaborare și inovații permanente din întreaga lume și dincolo de Nokia.

Blue Air este o companie aeriană românească, cu hub-ul său la Aeroportul Internațional Henri Coandă. Începând cu anul 2016, a devenit cea mai mare companie aeriană românească cu pasageri cu zboruri regulate.

Nagarro este o companie de software development internațională, cu punct de lucru în Timișoara

Dental Experts by Prof. Dr. Bratu este o clinică dentară de prestigiu din Timișoara, însumând peste 50 de ani de activitate unde se soluționează cele mai dificile cazuri pe partea de implantologie.

Key Safety Systems (KSS) este o companie multinațională, producător de centuri de siguranță, volane și air bag-uri pentru industria automotive.

Frontier Silicon se situeaza în topul celor mai avansate centre de inovație din lume, echipând peste 80% din aparatele radio digitale ale lumii, Sony, Philips, Bang&Olufsen, Bowers&Wilkins, Harman Kardon și Spotify.

Empalis este o organizație cu valori clare, care se mândrește cu o echipă de experți în vânzări.

Dura Automotive Systems (sau Dura) este un designer și producător independent de componente auto, inclusiv sisteme de control, sisteme exterioare și sisteme structurale ușoare.

Fondat în anul 1958, DRÄXLMAIER Group este printre cele mai mari afaceri de familie din Germania. Compania dezvoltă și produce sisteme electrice și electronice, interioare de lux și sisteme de bord pentru automobile.

DM-Drogerie Markt este un lanț de magazine care vinde produse cosmetice, articole de îngrijire medicală, produse de uz casnic și produse alimentare de sănătate.

Sumitomo este o companie japoneza cu activitate principală în fabricarea și vânzarea de produse legate de industria auto, electronică, infocomunicații, materiale industriale, mediu și energie.

Atos SE este o corporație franceză de servicii IT multinaționale specializată în servicii tranzacționale hi-tech, comunicații unificate, cloud, date mari și servicii de securitate cibernetică.

Honeywell este o companie de software care facilitează conexiuni pentru aeronave, clădiri, fabrici, lanțuri de aprovizionare etc., astfel încât lumea să devină mai inteligentă, mai sigură și mai durabilă.

Centrul se concentrează pe furnizarea de soluții de ultimă oră pentru clienții Ness din S.U.A. și Europa. Centrul de Inovare Tehnologică din Timișoara va crește până la câteva sute de angajați în următorii trei ani.

Aptiv PLC este o companie globală de piese auto, înființată în Bailiwick of Jersey, cu sediul în Dublin, Irlanda și cu filială în Timișoara.

Transport business cu un partener de încredere

15 ani de excelență în servicii

 

Shuttle Choice aniversează 15 ani de prestigiu în domeniul transportului premium, iar asta o demonstrează gratitudinea colaboratorilor noștri de până acum. Companii de prestigiu apelează constant la serviciile noastre, fiind încântați de calitatea pe care o oferim și o păstrăm.

Atunci când confortul, siguranța și reușita unei deplasări în delegație depinde de tine, nu îți poți permite să faci compromisuri. Îți dorești ca partenerii și angajații tăi să aibă parte de cele mai bune condiții, așa că îi poți lăsa liniștit pe mâna noastră. Îți promitem exigență în calitate, profesionalism și punctualitate, adaptabilitate la nevoile de schimbare ale clienților noștri, diversitate, condiții de confort la standarde înalte, fiind conectați la tehnologia de ultimă generație.