O CĂLĂTORIE CU PERSONALITATE

Confortul depășește așteptările

Serviciile noastre se caracterizează în funcție de clasa autoturismului cu care le efectuăm. Clasa standard Shuttle Choice este definită prin Skoda Superb, care reprezintă o clasă de top în piața furnizorilor de servicii de transfer privat.

Limbajul eleganței

Protocolul business trebuie deservit prin îndeplinirea exigențelor. Întâmpinăm provocările din domeniul business/executive oferind o flotă premium, pornind de la Mercedes GLE 350, Mercedes C-Class și Mercedes E-Class sau orice alt autoturism solicitat de client.

Standard

Spațialitate și confort la un alt nivel

Rafinând confortul cu o atenție impresionantă la detalii, clasa Standard este definită de modelul Skoda Superb, o limuzină elegantă și practică, un model extrem de spațios care stabilește criterii de referință ale confortului, oferind și o capacitate impresionantă a portbagajului.

Business

Următoarea generație de limuzine

Definim clasa Business printr-un autoturism care depășește limitele confortului: silențios, solemn, rafinat – cu Mercedes-Benz Clasa C călătorești cam la fel ca în limuzina de Clasă S, doar că este mai puțin spațiu la interior. Inginerii și designerii Mercedes demonstrează constant că întotdeauna mai mult e posibil.

Premium

Rafinament și performanță premium

Clasa Premium, prin Mercedes-Benz Clasa S, reprezintă o limuzină care nu este un autoturism convențional, ci un autoturism cu un grad superior de personalizare, care o face potrivită oricărui tip de solicitare venită din partea unui client.

SUV

Masterclass în inginerie

Clasa SUV definită prin Mercedes-Benz GLE, mai inteligent și mai vigilent ca niciodată, trasează o nouă imagine a SUV-urilor. Fiecare funcție, fiecare detaliu are un singur scop: de a oferi cât mai mult spațiu liber și confort. Descoperă noile limite ale zonei personale de confort. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice.

Van

Dinamică și eleganță

Mercedes-Benz Clasa V se află la cealaltă extremă a conceptului de transport pasageri. Cele șase fotolii oferă un confort excelent și posibilitatea de a facilita accesul și interacțiunea dintre ocupanți. Dacă spațiul, numărul de locuri și luxul sunt cele trei criterii după care alegi mașina, atunci Clasa Van ar trebui să intre direct în topul preferințelor.

Grup

Atinge toate obiectivele

Clasa Grup oferă, prin noul Ford Transit, pe lângă un nou nivel de confort de excepție cu un spațiu generos, de până la opt pasageri, o mulțime de funcții practice și rafinate care susțin eficiența acestei clase prin care poți uita cu usurință că te afli într-o mașină de transport persoane, la aceasta impresie contribuind deopotrivă designul și comportamentul dinamic.