Skoda Superb – transfer aeroport optim în orice condiții

Skoda Superb este o mașină confortabilă, ideală pentru orice tip de transfer, atât în oraș, cât și la drum lung. Interiorul oferă spațiul necesar pentru confortul tuturor pasagerilor, iar portbagajul este unul dintre cele mai încăpătoare din această clasă de vehicule. Izolarea fonică asigură o călătorie liniștită, astfel încât să fii scutit de gălăgia întâlnită de obicei în orașele mari.

Mercedes V-250 d AVG/E – condiții de lux pentru drumurile lungi

V Klasse de la Mercedes este o mașină spațioasă, care îmbină luxul cu funcționalitate impecabilă și este ideală pentru grupuri, transfer în oraș, dar și pentru drumurile lungi. Interiorul, cu un design rafinat și plăcut, scaune îmbrăcate în piele și materialele de calitate sunt cartea de vizită a cunoscutului brand german. În ceea ce privește confortul pasagerilor, acesta este o certitudine pe tot parcursul durmului, deoarece scaunele sunt reglabile și flexibile.

Mercedes GLE 350 – soluția pentru clasa business

Fiind spațioasă și stilată, această mașină este ideală pentru transferurile business. Interiorul este dotat cu materiale de calitate și oferă confort total pasagerilor. Exteriorul este unul atrăgător, elegant, dar și discret, astfel asigurând intimitate pentru pasageri. Drumurile lungi devin relaxante cu acest model de la Mercedes datorită flexibilității și confortului oferit pasagerilor.

Renault Trafic – perfect pentru deplasările în grup

Renault Trafic îmbină utilul cu plăcutul într-un mod eficient. Acesta oferă un set impresionant de inovații, confort și spațiu încăpător cu toate dotările moderne și cele mai noi tehnologii pentru care garantează siguranța pasagerilor. Cele 7 locuri disponibile și mărimea portbagajului fac această mașină ideală pentru transferurile cu un grup mare de colegi sau prieteni.

Mercedes C Klasse – un drum de 5 stele

Mercedes C Klasse oferă luxul și confortul pe care ți-l dorești de la această clasă de vehicule. Călătorește în scop de business și impresionează-ți partenerii de afaceri cu o mașină al cărei design este atragător și inovativ. Calitatea componentelor și multitudinea de opțiuni garantează un transfer confortabil și sigur, în condiții de 5 stele.