Servicii

Serviciul tău personal de transfer premium

Când alegi Shuttle Choice, alegi o călătorie confortabilă cu un șofer de nădejde. Înseamnă că îți dorești soluții de transfer premium. Alegi să eviți aglomerația și timpul de așteptare pentru mijloacele de transport în comun. Alegi rapiditate, confort, siguranță și intimitate cum nu găsești la serviciile obișnuite de transport aeroport sau transport personal.

Șoferul tău te așteaptă la aeroport indiferent de întârzierea zborului tău, fără cost suplimentar. Te ajută cu bagajele și se asigură că ai tot confortul necesar pentru o relaxare deplină. Spre destinație ești condus într-o mașină modernă cu dotări premium.

Dacă mergi frecvent cu avionul spre destinații internaționale, cu siguranță ai avut neplăcerea de a fi nevoit să alegi un alt aeroport față de cel din orașul tău datorită lipsei de zboruri tur-retur spre aceeași destinație. În acest sens, ruta Timișoara – Budapesta este des circulată de timișoreni, iar Shuttle Choice oferă serviciile premium necesare pentru o călătorie confortabilă pe această rută, dar și pentru transport Timișoara – Belgrad sau orice altă destinație, doar ca să dăm câteva exemple.

Oricare ar fi destinația ta, fie că este aeroportul Budapesta, aeroportul Timișoara, un hotel, un restaurant sau orice altceva, șoferii Shuttle Choice și mașinile premium îți stau la dispoziție 24/7. Iar dacă ești nevoit să ajungi la o întâlnire, spre exemplu, și mai târziu în altă locație, șoferul tău te va aștepta în cel mai apropiat loc de parcare, gata să te întâmpine atunci când ești pregătit să mergi spre următoarea destinație.

Rezervă acum călătoria ta premium cu Shuttle Choice. Contactează-ne aici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *