Servicii

Alege transport personal pentru a evita aglomerația de sărbători

Se apropie sărbătorile și, odată cu ele, aglomerația și agitația, începând de la magazine, oraș, până la traficul rutier, dar și aerian. Poate mai mult decât în alte perioade ale anului, oamenii călătoresc acasă în preajma sărbătorilor, au musafiri în vizită ori pleacă în vacanță.

Hotelurile se aglomerează, locurile în avion se aglomerează, iar călătoria ta are șanse să se transforme în ceva neplăcut, dacă nu planifici din timp toate detaliile. Sigur că întotdeauna pot apărea și lucruri neprevăzute, dar pentru celelalte, soluția e să te pregătești din timp.

Ce e de făcut pentru a optimiza tot procesul? Atunci când rezervi zborul, nu uita de transportul de la aeroport și fă o rezervare pentru transferul personal. Astfel, deja ai scos din ecuație câteva situații care pot cauza neplăceri. Te poți bucura de o călătorie liniștită, iar când cobori din avion, ai un șofer care te așteaptă, chiar și dacă avionul a avut întârziere. Iar acest serviciu nu se taxează în plus.

De aici, până la destinația finală, ai parte de confort, siguranță și intimitate, fără complicații și agitație inutilă. Iar dacă ai de făcut o oprire mai lungă pe drum, înainte de a ajunge la destinație, șoferul te așteaptă în cel mai apropiat loc de parcare. Bagajele tale sunt în siguranță deplină, astfel încât vei sări și peste etapa atât de neplăcută de a le purta după tine.

Eviți statul la cozi și agitația. Iar dacă nu cunoști orașul, e destul de dificil să te descurci cu mijloacele de transport în comun, care, de multe ori, nici nu circulă așa cum ți s-a indicat sau în intervalul orar în care ai tu nevoie. Apelând la transfer personal, eviți perioada de așteptare în frig, cu bagaje, sau să te înghesui în autobus și să stai în picioare după un drum obositor.  

Dacă ești însoțit de mai multe persoane, nu e nici o problemă: ai transfer premium de grup, adică opțiunea de a alege toate acestea, plus o mașină cu până la 7 locuri + locul de bagaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *