Noutăți

Transportul echipamentului sportiv cu avionul – costuri

Pe perioada iernii, destinațiile de vacanță sunt foarte căutate de turiștii amatori de ski și snowboard. Există numeroase destinații unde timișorenii aleg să iși petreacă vacanțele, atât în Români, cât și oriunde în Europa.

Indiferent de destinație și de distanța de parcurs,  Shuttle Choice oferă transport premium nu doar în regim de transfer aeroport, ci și în scopuri de agrement si turism.

Însă pentru distanțele care nu sunt accesibile cu mașina, depozitarea și transportul echipamentului destinat sporturilor de iarnă pot fi problematice. În cazul în care clienții noștri au de efectuat un zbor la munte și au în bagaj echipament sportiv, le punem la dispoziție o listă cu prețurile celor mai căutate companii aeriene care operează zboruri din Timișoara:

Ryanair

Articole sport de mari dimensiuni

Înainte de check-in: €55/£55 per obiect per zbor
După check-in: €65/£65 per obiect per zbor

Echipament sportiv

Înainte de check-in: €35/£35 per obiect per zbor
După check-in: €40/£40 per obiect per zbor

Echipament ski

Înainte de check-in: €45/£45 per obiect per zbor
După check-in: €50/£50 per obiect per zbor

Wizzair

Echipament sportiv

€40.00 / per bagaj per zbor – Prin rezervare prin intermediul wizzair.com sau call center

‎€60.00 / per bagaj per zbor – Prin rezervare la aeroport

Serviciile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc să se deplaseze în condiții premium, atât în scopul de transfer aeroport, cât și în diverse alte scopuri și destinații alese de client. Putem efectua transfer pentru destinații din apropierea Timișoarei și României, însă ne deplasăm cu drag oriunde au nevoie clienții noștri.

Mai mult decât atât, aria serviciilor noastre se extinde și în afara celor de transfer premium în scopuri business. Oferim transfer individual și de grup pentru cei interesați să ajungă în destinații de vacanță pe timpul iernii și nu numai, punându-le la dispoziție autovehicule spațioase și confortabile.

Fă-ți rezervare în destinația de vacanță preferată și comandă o mașină Shuttle Choice pentru a ajunge acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *