Noutăți, Servicii

Un nou parteneriat Shuttle Choice

Shuttle Choice anunță cu bucurie încheierea unui nou parteneriat cu unul dintre brandurile timișorene cu tradiție: Clinica Dental Experts, fondată de Prof. Dr. Bratu Emanuel.

Prin invitația de a lua parte la acest proiect, Shuttle Choice se alătura celor mai respectate și prestigioase branduri din vestul țării. 

 

Cum a luat naștere acest parteneriat? 

Printre serviciile pe care le oferă clinica Dental Experts se numără și turismul dentar, un serviciu prin care, pacienții din alte orașe pot vizita Timișoara, atât în scop turistic, cât și pentru a-și rezolva problemele stomatologice. Am venit în întâmpinarea partenerilor noștri oferind transfer de la și către aeroport pacienților clinicii, dar și alte tipuri de servicii premium cu șofer personal de care ar putea să aibă nevoie. Întreaga flotă se află la dispoziția clienților.

Pe această cale, dorim să aducem și la cunoștința clienților Shuttle Choice despre existența acestui serviciu și parteneriat, informându-i că pot oricând să aleagă să efectueze un tratament dentar la una dintre cele mai bine cotate clinici din vestul țării noastre și nu doar atât.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *