Noutăți

Ziua în care Europa și-a deschis granițele

Data de 9 mai este foarte importantă în istoria Europei. Aflată într-o situație politică dificilă în care se urmărea cu orice preț evitarea unui nou Război Mondial, Europa a semnat un acord de cooperare a statelor membre. Împlinim astăzi 79 de ani sub egida acestei uniuni căreia i s-a alăturat și România, în 2007.

Uniunea Europeană a devenit o entitate din care, în momentul de față, fac parte 28 de țări. Asta înseamnă că avem ocazia să călătorim în 27 de țări, putem vedea culturi și oameni diferiți și putem interacționa cu medii diferite, astfel încât să ne integrăm mai bine în comunitatea europeană și să devenim mai conștienți de ceea ce are de oferit.

Dacă în perioada Comunismului aveam nevoie de vize pentru a vizita alte țări, astăzi putem călători în oricare dintre aceste state doar cu buletinul, fără a fi nevoie de pașaport sau de viză. Mentalitatea unui popor depinde foarte mult de cât de deschise sunt orizonturile sale, astfel că această libertate ne oferă șansa de a ne dezvolta din foarte multe puncte de vedere.

Astfel, datorită Uniunii Europene și deschiderii către toate statele sale membre, astăzi ne putem bucura de beneficii care odată păreau imposibile:

  • avem mult mai mult acces la informație
  • avem oportunitatea și dreptul de a studia și de a lucra în alte țări
  • accesul la import-export de bunuri/informații
  • accesul la sistemele medicale din alte țări
  • stabilirea unor legături economice cu alte țări

și multe, multe altele.

Uniunea Europeană a deschis porțile spre cunoaștere

Faptul că nu mai există granițe în calea călătoriilor dovedește faptul că oamenii sunt încurajați să învețe lucruri noi, să cunoască noi culturi și să conștientizeze faptul că acum fac parte dintr-un întreg mult mai mare decât țara în care locuiesc.

Aceste oportunități și dreptul de a călători și de învăța ne-a motivat și pe noi să preluăm exigența și standardele serviciilor din Europa. Am creat Shuttle Choice din dorința de oferi clienților noștri calitate premium pentru îndeplinirea nevoilor lor.

 

Sărbătorim Europa călătorind

Ținând cont că peste tot în Europa se desfășoară activități, evenimente și concerte pentru a sărbători ziua de 9 Mai, acesta poate fi un motiv în plus să vizităm alte țări, avem contact direct cu ceea ce înseamnă Uniunea Europeana și diversitatea ei.

Călătoriile, fie că sunt în țară sau în statele vecine, sunt un motiv de bucurie. Ziua Europei poate fi un motiv în plus pentru a călători, iar noi suntem aici să facilităm acest lucru. Oferim serviciile noastre oricărei persoane care vrea să transforme călătoria sa în Europa într-o experiență unică și cât mai plăcută.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *